Wat maakt een babyspa zo bijzonder?

Babyspa Joure is een bijzondere ervaring voor zowel de baby als de ouder. Naast de vele positieve effecten is het ook een fijn momentje samen. De baby kan heerlijk ontspannen en wat is er nou fijner dan een blije baby?

Blossom Baby Spa Joure

Onze babyspa is uitgerust met drie baden, waarvan een duobad waar twee baby’s in kunnen floaten. De baden worden op een constante temperatuur tussen de 35 en 37 graden gehouden. Dezelfde warmte als in de baarmoeder, waardoor de baby zich veilig en geborgen voelt.

In onze babyspa word je begeleid door een gecertificeerde medewerker, de sfeer is ontspannen. Bij binnenkomst kun je tijdens de uitleg over de sessie even genieten van een bakje koffie/thee met wat lekkers. Gedurende het bezoek heb je de mogelijkheid om je baby te voeden en te wegen. Je kunt ook samen met een vriend/vriendin en zijn/haar baby komen floaten, dan kies je voor de Blossom Besties Float.

Duobad bij Baby spa Joure

Voordelen babyspa

Kalmeert jouw baby

Bevordert slaapritme en kalmeert (onrustige) baby’s.

Bevordert de ontwikkeling

Bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn. Ook wordt de emotionele en pychomotorische ontwikkeling verbeterd.

Zuiver water

Blossom maakt gebruik van badjes met gezuiverd, chloorvrij, warm water (35-37 graden) voor een optimale beleving.

Maakt je baby sterker

Vergroot o.a. de longcapaciteit, immuunsysteem en versterkt spieren & botten van jouw baby.

Bevordert de spijsvertering

De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van mogelijke krampjes.

Duobad bij Blossom baby spa

Als enige baby spa in Friesland heeft Blossom baby spa een duobad. In het duobad kunnen twee baby’s tegelijk floaten. Gezellig met een vriendje of vriendinnetje! De baby’s hebben voldoende ruimte in het bad en kunnen zo heerlijk samen relaxen.

Tarieven babyspa

Wil je meer weten over de tarieven van de babyspa of direct een afspraak maken? Kijk dan op de tarieven pagina of maak direct een afspraak. Wil je vandaag nog langskomen? Bel dan 06-58740568 voor de mogelijkheden!

Menu