Cursus
babymassage

Binnenkort starten we een cursus babymassage in de ruimte van onze babyspa. Tijdens de cursus leer je je kindje te masseren met liefdevolle aandacht volgens de Shantala methode.

Babymassage

Iedere eerste dinsdag van de maand starten we een cursus babymassage in de ruimte van onze babyspa. Tijdens de cursus leer je je kindje te masseren met liefdevolle aandacht volgens de Shantala methode. Wij doen de massage technieken voor op de pop en jij masseert zelf je eigen baby. Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier om samen met je baby te ontspannen, contact te maken en jullie band te versterken.

De babymassage cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Iedere les staat een ander lichaamsdeel centraal, zodat je uiteindelijk alle technieken van de volledige Shantala babymassage hebt geleerd. De babymassage is niet alleen erg leuk om te leren, maar het is ook een mooie manier om je liefde voor je baby te tonen, geborgenheid te schenken en zelfvertrouwen te geven aan je kindje. Bovendien heeft regelmatige massage een gunstige uitwerking voor baby’s die last hebben van klachten als buikkrampen, onrust en vaak huilen.

De cursus is geschikt voor één ouder met een baby van 4 weken t/m 9 maanden oud (totdat ze kunnen omrollen) Iedereen kan het leren!

Er is een maximum van vier deelnemers. (De cursus gaat door bij drie deelnemers)

Wanneer? Iedere eerste dinsdag van de maand
Hoe laat? 9.30 – 10.45 uur
Kosten? De cursus kost €99,-

Wil jij deelnemen aan deze cursus stuur dan een mail naar info@babyspajoure.nl om je aan te melden.

Menu